google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"При повече яснота и конкретика, касаеща организацията и продажбата на билети и посещение на мача, веднага ще Ви уведомим чрез официалния сайт и социалните ни мрежи", написаха от "Армията"

От ЦСКА София съобщават, че са в неведение относно двубоя с ЦСКА 1948, който трябва да се проведе днес от 20:00 часа.

Мачът на Националния стадион „Васил Левски“ днес пропадна, след като от ЦСКА 1948 категорично заявиха, че няма да излязат в двубоя, а причината е големият брой заразени с коронавирус.

Новакът в елита опита да отложи мача, но от БФС отхвърлиха молбата.

Ето какво написаха от ЦСКА София по повод казуса:

“Армейци, Уведомяваме Ви, че ФК „Централен спортен клуб на армията 1948“, който е домакин на предстоящата днес и утвърдена от БФС футболна среща от програмата на ППФЛ, се отказа да организира продажбата на билети за мача. Както е известно, от БФС официално решиха, че двубоят с ЦСКА не подлежи на отлагане и трябва да се изиграе на 7 май, в петък от 20:00 часа на Националния стадион “Васил Левски”.

От фирмата, която отговаря за разпространението на билетите, ни информираха, че за момента не плануват продажба на пропуски и предварително обявеното от тях намерение да го правят на специална каса на “Армията” отпада.

Явно се изчаква развитие по казуса през деня, за да се предприемат евентуално някакви действия.

Ние също сме в неведение от непредсказуемото поведение на ръководството на противника ни, но при повече яснота и конкретика, касаеща организацията и продажбата на билети и посещение на мача, веднага ще Ви уведомим чрез официалния сайт и социалните ни мрежи”.