google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Владимир Манчев застава начело на "гробарите".

От ръководството на Хебър Пазарджик използваха официалния сайт на клуба и “Фейсбук” страница, за да обявят промените, които настъпват в редиците на “гробарите”.

Начело на новака в Първа лига застава Владимир Манчев, а досегашният старши треньор Фулвио Пеа вече ще изпълнява функциите на спортен директор.

Ето какво написаха още от Хебър:

“Фулвио Пеа ще бъде спортно-технически директор на Хебър! Неговото място в ролята на старши-треньор ще заеме Владимир Манчев, който до момента изпълняваше функции на първи асистент на италианския специалист.

Оттук насетне Фулвио Пеа ще осъществява цялата спортно-техническа власт, касаеща школата на Хебър, мъжкия представителен тим и дублиращата формация, а промяната цели подобряване на организационното състояние на клуба. Фулвио Пеа вече е бил в ролята на спортен и технически директор по време на работата си в италианските Лукезе (2005 г.) и Ливорно (2018 г.). Подобни функции той е осъществявал в китайския Дзянсу Сунин (2021 г.), както и в ЦСКА по време на престоя на Луиджи Симони (2001 г.).

В щаба на новия старши-треньор на Хебър, Владимир Манчев, като асистенти влизат Кирил Божков и Спас Гигов, а треньор на вратарите остава Васил Василев.”