От “Ултрас Левски” разкриха дали се връщат в Сектор “Б”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"И през този сезон на домакинските мачове нашата организация ще подкрепя отбора от Блок 5 в сектор "А" на стадион “Георги Аспарухов”, разкриха от организацията в социалните мрежи.

Една от най-големите фракции на Левски – “Ултрас Левски”, призова “синята” общност за подкрепа към отбора на Станимир Стоилов през новия сезон в Първа лига.

Привържениците обявиха, че и през настоящата кампания ще подкрепят своите любимци от Блок 5 на Сектор “А”.

Преди месеци излязоха информации, че от “Ултрас Левски” може да се завърнат в Сектор “Б”, но поне на този етап това няма да стане факт.

Ето какво написаха от “Ултрас Левски” на своята официална страница във “Фейбсук”:

“Левскари, днес се дава началото на един сезон, който ни кара да тръпнем в очакване, изпълнени с много надежди! Сезон, в който трябва да се завърнем в борбата за титлата. Сезон, в който се завръщаме в Европейските клубни турнири. Сезон, в който ще защитаваме наскоро спечелената Купа на България. И най-вече сезон, в който трябва да направим решителните крачки към окончателно финансово спасение на клуба ни и полагането на стабилни основи за много по-добро бъдеще.

Всичко това минава през силна и безрезервна подкрепа към отбора! Призоваваме за масово участие в кампанията “Всички заедно”, чрез закупуване на абонаментни карти, подновяване на членските карти, изкупуване на официалните екипи и най-вече за неистова подкрепа от трибуните и пълни стадиони навсякъде, където играе Левски!

И през този сезон на домакинските мачове нашата организация ще подкрепя отбора от Блок 5 в сектор А на стадион “Георги Аспарухов”. Нека всеки мач на Герена се превърне в празник за сините привърженици, а ние ще допринесем с каквото можем за това! Всички за Левски!

САМО ЛЕВСКИ!”