От утре започва продажбата на билети за ЦСКА – Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Срещата между двата тима, която ще бъде на "Васил Левски", е на 15-ти май!

Българската професионална футболна лига съобщи, че билетите за финала от турнира за Sesame Купа на България между Левски и ЦСКА ще бъдат в продажба от утре в 10:00 часа!

Както е известно, сблъсъкът между двата тима е на 15-ти май и ще се състои на Националния стадион “Васил Левски” от 17:00 часа.

Талоните ще бъдат пуснати онлайн на Eventim.bg, на всички каси на компанията, както и в партньорските обекти – бензиностанции OMV, Orange, Technopolis и Български пощи.

Футболните фенове ще имат възможност да закупуват билети и от каси на стадион „Българска армия“ и стадион „Георги Аспарухов“, като ЦСКА и Левски допълнително ще уведомят своите привърженици за работното време на обектите.

Символичен домакин на срещата е ЦСКА, като привържениците на отбора ще имат на разположение Сектори „А“ и „Г“ на стадион „Васил Левски“. Привържениците на Левски ще заемат места в Сектори „В“ и „Б“ на спортното съоръжение.

БПФЛ обръща внимание, че привърженици, с отличителни атрибути на един от отборите, няма да бъдат допускани до секторите, които са предварително определени за привържениците на другия отбор, независимо дали притежават валиден билет за съответния сектор.

Цените на билетите са както следва:

Сектори „А“ и „В“: 35 лева

Сектори „Б“ и „Г“: 15 лева

От съображение за сигурност билети няма да бъдат продавани за Сектор „Б“ блокове 16, 17 и 18 и Сектор „Г“ блокове 34, 35 и 36, които ще бъдат използвани за буферни зони между привържениците.

След края на футболната среща привържениците на отбора спечелил SESAME Купа на България ще бъдат задържани на стадиона до напускането на спортното съоръжение на привържениците на загубилия отбор.