Palms bet очаква равностойно дерби между Лацио и Милан
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Росонерите" имат леко предимство за победата на "Олимпико"

Срещата между Лацио и Милан на “Стадио Олимпико” ще сложи точка на 19-ия кръг в Серия А. Двубоят е тази вечер с начален час 21:45 и се очаква с огромен интерес. Милан ще се стреми да намали разликата до лидера Наполи, докато Лацио да се изравни по точки с Интер и Рома. Букмейкърът Palms bet bg дава леко предимство на “росонерите”, след като победа за гостите е оценена на 2.39 коеф., докато ставката за успех на Лацио е 3.06. Равенството в дербито на “Стадио Олимпико” е с 3.44 коеф. в българския букмейкър.

Милан влиза в срещата като втори в класирането с актив от 38 точки – на 12 от лидера Наполи. “Росонерите” не са в добра форма, след като загубиха с 0:3 от Интер в Суперкупата на Италия, а в последните си две срещи в Серия А направиха равенства 2:2 срещу Лече и Рома. Между тези два шампионатни двубоя отборът на Стефано Пиоли отпадна от Купата на Италия след загуба от Торино. Милан ще иска да се върне на победния път, но има трудна задача във вторник вечер, тъй като воденият от Маурицио Сари тим на Лацио ще е пределно мотивиран да спечели.

Лацио в момента е на 6-ото място в Серия А класиране с актив от 34 точки, но изостава само на три пункта от третия Интер и четвъртия Рома. “Орлите” имат страхотен шанс да се намесят в битката за местата в Шампионска лига след загубата на Интер от Емполи у дома в понеделник. Лацио е в серия от две поредни победи с две сухи мрежи. През миналата седмица отборът надви Болоня с 1:0 в Купата на Италия, а преди това срази Сасуоло с 2:0 като гост. В последното си домакинство в лигата тимът на Лацио подели точка с Емполи след реми 2:2.

Милан спечели на три пъти срещу Лацио през миналия сезон и сега ‘орлите’ ще искат реванш. Те допуснаха два или повече гола в пет от последните шест двубоя с ‘росонерите’, като загубиха всички тези пет срещи. В другия мач Лацио записа домакинска победа с 3:0. Мачовете между двата тима в последните години са доста резултатни и ни очаква вълнуващ сблъсък на “Стадио Олимпико”.