google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Луис де ла Фуенте се очаква да дебютира с успех начело на "Ла Фурия Роха"

След разочароващата им кампания на Световното първенство по футбол през 2022 г. в Катар, Испания ще се опита да възстанови репутацията си наново, когато се изправи срещу Норвегия в първия си мач от квалификациите за Евро 2024. Двубоят е тази вечер от 21:45 ч. в Малага, като букмейкърът Palms bet bg дава предимство на “Ла Фурия Роха”. Коефицинетът за победа на испанците е 1.42, докато ставката за успех на Норвегия е 9.40.

Неблагоприятната кампания в Катар се оказа последният танц на Луис Енрике начело на националния отбор на Испания. Новият мениджър Луис де ла Фуенте направи крачка напред от ръководството на младежките отбори на нацията през последните години и ще се стреми да започне мандата си като селекционер на А отбора с победа. В група, която също се състои от Шотландия, Грузия и Кипър, то тимът на Норвегия на хартия е най-голямото предизвикателство за испанците. Спечелването на три точки в първия мач със сигурност ще накара иберийците да вярват, че ще спечелят лесно групата.

Предстоящите двубои през март ще бъдат и дест преди участието на Испания във финалите на Лигата на нациите на УЕФА по-късно тази година. Изминаха 11 години, откакто Испания за последен път спечели голям трофей и те ще се стремят скоро да сложат край на този период.

Въпреки че не се е класирал за голям турнир от 23 години насам Норвегия има обещаващ отбор, който може да се развие страхотно през идните години с играчи като Ерлинг Холанд и Мартин Йодегор. Първият е аут поради контузия и защитата на Испания може да бъде по-спокойна. Липсата на Ерлинг Холанд със сигурност още повече накланя везните в полза на Испания и най-вероятно очакванията на Palms bet за домакински успех ще се оправдаят.