Palmsbet с Нов начален бонус за Спорт
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Букмейкърът предлага 200% до 100лв. на всички спортни фенове

Palmsbet е един от букмейкърите в България, които се наложиха със своята богата спортна секция и иновативни бонус оферти за всички играчи. Компанията за пореден път показва загриженост към клиентите си, пускайки нов бонус за спорт за всички новорегистрирани в платформата.

Той е на стойност 200%, а максималната сума, която можете да вземете е в размер на 100лв. Пълните правила и условия за промоцията ще прочетете тук.

Какви са условията на бонуса?

Началният бонус в Palmsbet, който ще получите при регистрация е под формата на безплатни залози. Това означава, че всеки от вас ще получава по сметката си само чистата печалба от залозите. Така например, ако заложите 5лв. на 2.00 коефициент вие ще получите 10лв., но по сметката ви ще постъпят само 5 от тях, тъй като това е нетната печалба, без да бъде пресметната сумата на залога към него.

Условията за разиграване изискват да направите залози на стойност 5 пъти сумата на бонуса + депозирана от вас. За квалифициращи се считат само селекциите, които са направени с коефициент по-голям от 1.50. Не е позволено да правите залози на повтарящи се събития, без значение дали има промени в коефициентите им. Залози уредени чрез кеш-аут, също и отменени и анулирани залози няма да се считат към разиграването на сумата.

За всички по-горе описани условия имате на разположение 30 дни. Ако се справите с изискванията в срок, по вашата сметка ще постъпят не само нетните печалби, които сте генерирали чрез бонуса, но и всички получени бонус средства.

Заключение

Макар предходната оферта на компанията да бе достатъчно щедра с цели 300% към първоначалния депозит, редица клиенти на Palmsbet не останаха очаровани, че тя е само 30лв. Както казахме, компанията доказва, че грижата за клиентите и е на първо място и резултатът е налице. Новият бонус е многократно по-голям, а условията далеч не са тежки за изпълнение. Ако нямате регистрация в платформата на Палмсбет, сега е момента!