google новини лого Последвай ни
Добави коментар
.

Днес стартира петия кръг в единственото действащо първенство в Европа – беларуското. Двата мача от днешната програма на Премиер лигата може да залагате в Palms Bet онлайн на високи коефициенти.

Петият кръг ще бъде открит с мач между Енергетик-БГУ и Городея от 17:30 часа. Домакините са фаворити за победата с 1.73 коефициент за краен успех, докато равенството е оценено на 3.46 коефициент, а знак 2 в ПалмсБет е 5.34 коефициент. Енергетик-БГУ сдаде първото място в шампионата на Беларус, след като в миналия кръг загуби с 0:2 визитата си на Торпедо БелАЗ, който излезе на върха с 9 точки. Домакините в предстоящия мач имат същия точки актив. Енергетик-БГУ спечели първите си 3 мача за сезона, след като записа победи срещу БАТЕ (3:1), Рух (1:0) и ФК Минск (2:0). В четвъртък тимът ще се опита да се върне на победния път и отново да излезе на първото място. Техният опонент Городея заема 9-ата позиция в таблицата с актив от 6 точки след 2 поеди и 2 загуби от началото на сезона. Гостите са в серия от 2 поредни победи, след като записаха успехи с минимален резултат срещу Динамо Минск и Белшина, така че се надяват да продължат с добрите си резултати.

В тиража на PalmsBet откриваме и втората среща от Висшата лига на Беларус в четвъртък – Динамо Минск срещу Неман Гродно. Домакините са фаворити според букмейкъра с коефициент от 1.77 за победа в двубоя. Динамо Минск прави колеблив старт на сезона и има само 1 успех в първите 4 кръга на първенството. В последния си мач в събота те загубиха с 0:1 от Городея. В предходното си домакинство тимът от Минск спечели с 2:0 срещу Торпедо БелАЗ. Сега Динамо посреща Неман Гродно, който е с 5 точки в актива си на 11-ото място. Неман Гродно е в серия от две поредни равенства и ако смятате, че може да направят трети последователен хикс може да заложите на реми на 3.42 коефициент.

На всички мачове на Беларус може да залагате с PalmsBet бонус за регистрация, който ще ви даде повече средства за спортни залози