Пардю дава шанс на резервите на ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Почти половин дузина от титулярите не попаднаха в групата за гостуването на Черно море

Английският наставник на ЦСКА София Алън Пардю обяви, че в утрешната среща с Черно море от последния кръг на Първа лига ще даде шанс за изява на играчи, които през сезона са получавали по-малко игрово време.

Визитата в морската столица пропускат получилите почивка Жорди Кайседо и Георги Йомов, контузеният Амос Юга, както и Брадли Мазику, който получи позволение да се прибере вкъщи по-рано, и наказаният Карло Мухар.

“Утрешният мач е една отлична възможност за мен да видя в игрова обстановка някои други футболисти от състава, които досега получаваха по-малко игрово време, както и да пробвам някои нови идеи от тактически характер за следващия сезон,” заяви Пардю.

“Вратарят Густаво Бусато има вирусно заболяване, но пътува с нас и се надяваме да успее да се възстанови, за да попадне поне в групата за мача с Черно море.”

Групата на ЦСКА: Густаво Бусато, Димитър Евтимов, Томас Лам, Тибо Вион, Мено Кох, Иван Турицов, Асен Дончев, Християн Петров, Жуниор Нзила, Жеферсон, Маурисио Гарсес, Федерико Варела, Йоан Баи, Греъм Кери, Яник Вилдсхут, Браян Морено, Калоян Кръстев, Ахмед Ахмедов