Халф на Валенсия ще бъде първото лятно попълнение на Барса
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Според AS Карлос Солер ще бъде купен за 20 милиона евро

Амбицираният да се завърне сред най-силните клубове в Европа – Барселона, ще заздрави халфовата си линия с привличането на Карлос Солер от Валенсия, твърди популярното испанско издание AS.

Халф на Валенсия ще бъде първото лятно попълнение на Барса 1

Според информациите именно 25-годишният Солер, който има 6 мача за националния тим на Испания, ще бъде първото лятно попълнение на Барса, като каталунците ще платят за услугите му 20 милиона евро.

Халфът ще акостира на “Камп Ноу” с идеята да се превърне в заместник на Френки де Йонг, който се очаква да продължи кариерата си в Манчестър Юнайтед или Байерн Мюнхен.

АS обаче допълва, че дори това да не се случи, Солер, който е юноша на Валенсия и през цялата си кариера е играл само за този клуб, ще облече екипа на тима, предвождан от Шави Ернандес.

Наблюдатели коментират, че трансферът на аса на „прилепите“ трябва се приема за сериозен удар, тъй като той е оценяван на около 50 милиона евро.

Ръководството на Барса обаче е успяло да свали значително цената, тъй като договорът му с Валенсия изтича след една година.