Павел Колев си тръгва от Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Изпълнителният директор на „сините“ Павел Колев иска да напусне отбора на 17-ти юли, за когато е насрочено общото събрание на Левски. Точно на него, той смята да подаде оставка, информира вестник „Меридиан Мач“. Вероятната причина за напускане е тежката финансова криза в клуба, която ограничава много функциите на изпълнителния директор.

Павел Колев вече е уведомил хората в клуба за решението си, но не се знае дали оставката ще бъде приета. По време на пандемията от covid-19 Колев съобщи пред медиите, че той, спортният директор – Ивайло Петков и треньорският щаб – в лицето на Петър Хубчев и неговите помощници ще си подадат оставките, след като извънредната ситуация приключи. Само след няколко дни обаче, Колев промени решението си. В момента, от тези които искаха да подават оставки, единствено Колев е още на „Георги Аспарухов“. Хубчев и Петков бяха уволнени от новия собственик на акциите Наско Сираков. Хора около клуба твърдят, че шефът на „сините“ ще направи всичко възможно за да убеди Павел Колев да остане при „сините“, тъй като има качества да помогне за излизането от тежкото финансово положение.

Вторият собственик на от отбора Тити Папазов, заяви преди няколко дни, че този месец е решаващ за бъдещето на Левски, който се нуждае спешно от 5 милиона лева, ако иска да оцелее. Ден по-рано Сираков също спомена, че отбора се нуждае от 4-5 милиона лева. Те са нужни за да се покрият задълженията, натрупани от обявяването на извънредната ситуация насам. Това са пари за заплати, данъци и осигуровки.