Павел Колев ще бъде новият собственик на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Журналистът Сашо Диков, който в днешния ден изпълнява важната роля на преносител на акциите на Левски, заяви, че Васил Божков е променил своето решение и ценните книжа ще бъдат връчени на Павел Колев. По-рано днес собственикът на “сините” връчи акциите на премиера Бойко Борисов, който ги отказа, а и няма правото да ги приеме.

“При мен няма нищо скрито-покрито. Тук съм, тъй като в 12 ч. трябва да изпълня волята на мажоритарния собственик на Левски. Васил Божков си промени мнението.  Неговата воля е следната – в 9 часа и 41 минути той е написал следното: “Сашо, защо ББ не иска да ги оставим на Левски и той да се оправя после. Нали е най-големият фен?”.

“По силата на този SMS ще връча акциите на Павел Колев. Говорих с него по телефона, той каза, че ще ги приеме. В юридически подробности не съм запознат, но това, че те ще ги приемат, по никакъв начин не променя волята на мажоритарния собственик, че новият избор е Бойко Борисов. Топката е изцяло в ръцете на премиера”, заяви Диков.

“С действията днес бе поставено началото на смяната на собствеността на Левски. Фактът, че Бойко Борисов не приема акциите, не е проблем на Васил Божков”, каза още Сашо Диков пред струпалите се журналисти.