Павел Върба: Целта ни е да влезем в групите на Лига Европа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Старши-треньорът на Лудогорец Павел Върба сподели, че в лагера на “орлите” искат да запълнят липсата на международни мачове с максимален брой победи в шампионата, след което ще атакуват с всички сили и групите на втория по-престиж клубен турнир на Стария континент – Лига Европа.

“В последните три двубоя спечелихме два пъти навън и веднъж на собствен терен. Подобрихме някои неща и се приближаваме до начина, по който искаме да изглеждаме”, коментира Върба.

“Останахме разочаровани от отпадането в Шампионската лига и факта, че не продължихме напред. Нашата цел вече е да влезем в групите на Лига Европа и аз затова съм тук. Не знаем какъв ще бъде жребият, така че за момента няма как да си правим и планове”, добави специалистът.

“На този етап ще се съсредоточим върху вътрешното първенство. Ското не ни предстоят европейски мачове, но в България има трудни опоненти. Изключително е важно да печелим възможно най-много още в началото на лигата.”

“Не бяхме сред най-активните в началото на трансферния прозорец, но в последните няколко седмици се сдобихме с нови играчи, които много ще ни помогнат. Надявам се възможно най-бързо те да се приспособят към клуба и стила ни на игра. Те тренират добре и очаквам да вдигнат класата ни”, каза още Павел Върба.

Утре от 21:00 ч. отборът на Лудогорец се изправя у дома срещу Локомотив Пловдив в двубой от 5-ия кръг на efbet Лига.