Пеа: Трябва да продължаваме да работим и нещата ще се подобрят
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Направихме глупава грешка при наш корнер, оставихме голямо пространство на съперника и той се възползва", каза италианецът.

Старши треньорът на Хебър Пазарджик Фулвио Пеа даде мнението си след поражението с 0:1 от Черно море на “Тича” в среща от 10-ия кръг на Първа лига.

“Нашите момчета изиграха добър мач. Започнахме в първите 5 минути трудно, но след това влязохме в мача и играхме по-добре. Направихме глупава грешка при наш корнер, оставихме голямо пространство на съперника и той се възползва”, обясни Пеа.

“Поне се опитахме да намерим на терена равновесие. Това беше най-важното днес. Естествено, че имахме тежък резултат миналата седмица, но играчите днес показаха, че могат и по-добре. От всяка една гледна точка днес играхме по-добре”, категоричен бе той.

“Трябва да продължаваме да работим добре и нещата ще се подобрят. Нормално беше днес да включим някои от новите играчи. Трябва време да намерят своето място в отбора. Трябва само да мислим как да работим по добре и да използваме всяка една възможност срещу тимовете, които се борят за оцеляване като нас”, допълни още Пеа.