Пеп не очаквал такова представяне от “гражданите” срещу Реал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Бяхме невероятно енергични и действахме много интензивно", анализира специалистът.

Мениджърът на Манчестър Сити – Хосеп Гуардиола, съвсем логично бе щастлив след разгромната победа с 4:0 на “Етихад” над Реал Мадрид и класирането на финала за Шампионската лига.

„Очаквах да победим, но не и с такова превъзходство. Играхме с болката от миналата година. Бяхме невероятно енергични и действахме много интензивно. У дома чувстваме силата си, вкарахме на Арсенал, Реал Мадрид, Байерн”, заяви Гуардиола.

“През миналия сезон хората обвиняваха играчите в липса на характер, но само година по-късно се видя колко специална група са. Когато си достигнал до финала в Шампионската лига, трябва да празнуваш. Футболистите бяха невероятни. В такива мачове, на такъв етап, Бернардо Силва винаги се проявява. Той е един от най-добрите футболисти, които съм виждал в живота си”, призна Пеп.

“Какъв сезон за Родри! Без него нямаше да стигнем дотук. Всички говорят за Холанд, но не знам дали има по-силен халф от него. Той е много важен за нас. На финала ни очаква Интер. За италианците няма нищо по-хубаво от това да не бъдат смятани за фаворити. Но ще имаме време да се подготвим за тях”, завърши Гуардиола.