google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ситуацията в Реал Мадрид не е никак добра след поражението от Леванте в събота

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е все по-близо до това да бъде уволнен от треньорския пост в клуба. Загубата срещу Леванте в съботния следобед и най-вече ужасното поведение на неговите футболисти увеличиха напрежението върху французина и екипа му.

“El Chiringuito“ излиза с информация, че президентът на “белия балет” Флорентино Перес е поставил ултиматум пред Зизу. Реал Мадрид трябва задължително да се поздрави с успех в предстоящата визита на последния Уеска през следващата седмица. Ако това не се случи, Зидан ще бъде уволнен.

Ръководните фигури на “Бернабеу” вече са започнали да търсят кандидати за заместници на Зинедин Зидан. Президентът на “Кралския клуб” иска да нaеме треньор със здрава ръка и добра тактическа работа, който да помогне на отбора да се представи силно в Шампионска лига.

В Реал Мадрид бяха наясно, че сезон 2020/21 ще бъде труден. Финансовата криза повлия на клуба и Флорентино Перес даде приоритет на реконструкцията на „Сантиаго Бернабеу“ пред спортния проект.

Реал Мадрид не се подсили през миналото и изглежда, че няма да го стори през зимния трансферен прозорец. Младите футболисти пък не оправдаха очакванията и така отборът записа куп колебливи резултати през кампанията. В клуба дори се страхуват, че е възможно да бъдат елиминирани от Аталанта в 1/8-финалите на Шампионска лига.

Флорентино Перес и бордът на директорите до този момент не са поставяли под съмнение работата на Зидан, който постави куп рекорди като треньор на “Бернабеу”, но при незадоволителен резултат срещу Уеска наставникът ще бъде уволнен.