google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Феновете на Берое поискаха оставката на наставника

Наставникът на Берое Петър Колев се оплака от “изключителния негативизъм”, който се вкарвал в отбора.

“В отбора на Арда влезе футболист,  който допринесе за равенството. Изключително класен играч,” коментира Колев, който беше засипан с възгласи за оставка в края на срещата с Арда (1:1).

“Като старание и поведение смятам, че играчите се вложиха максимално. Смятам, че изиграхме добър мач. Но за n-ти път, не знам на какво да го отдам вече… просто такива положения нама как да се изпуснат.

“Другата причина е, че изключителен негативизъм се вкарва отвън по изкуствен начин, който няма как да не се отрази на работата. Той не е свързан с резултатите на отбора и неговия облик.

“Дайте да говорим за мача. Каквото има, ще го дискутирам с ръководството.

“Ние още се изграждаме. Доста нови хора. Как да ви кажа – може би донякъде е логично да получаваме такива голове, защото сме отбор с 13 нови. Можем да допусне колебание в резултати. Смятам, че в последните три мача играем по-добре и лека полека вървим нагоре.

“Арда е изключително организиран отбор. Състезатели, които повечко време играят заедно, имат стиковка. Трудно е да се играе срещу тях. Оставянето на Камен Хаджиев извън групата си е лично мое решение.”