google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Безапелационно изпълнение на дузпи", коментира предводителят на "орлите".

Старши треньорът на Лудогорец – Ивайло Петев, остана доволен след класирането на “орлите” за финала за Купата след успех с дузпи над Черно море.

“Почти след всеки мач казвам, че няма лесни мачове. Това беше турнирна битка. Не играхме чак толкова лошо. Можеше да решим мача много по-рано. Допуснахме колективна грешка накрая и се стигна до продълженията. Старахме се да създадем положения и в продълженията. Трябва да поздравим Черно море. Безапелационно изпълнение на дузпи. Поздравявам момчетата, мисля че Лудогорец не е играл финал от шест години”, отбеляза Петев.

“Отбор като Лудогорец трябва да е здрав психически. Във всеки мач се играе за победа и всяка купа се преследва. Напрежение има във всеки един мач. Щастлив съм от факта, че се класирахме на финал. Не сме имали указания да изчакваме или да играем по-защитно. Искахме да контролираме мача. Черно море имаше 2 или три ситуации. Наша грешка е, че имахме ситуации, особено на Матиас Тисера. Всеки прави грешки. Запазихме самообладание. С тази победа израстваме”, смята наставникът на Лудогорец.

“Мисля, че е готов отборът. Всеки един мач е финал, всеки мач е труден. Въпросът е ние как ще изглеждаме. Възможността за дубъл ни дава стимул. Има време за финала. Сега най-важно е да се подготвим за следващия мач”, завърши Ивайло Петев.