Петричев: Имаше умора, но се видя, че това няма значение
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Този отбор има много голям потенциал и още много какво да показва"

Лудогорец е показал по всички параграфи кой е най-силният отбор в България след победата с 4:0 над ЦСКА в двубоя за Суперкупата, смята изпълнителният директор на разградчани Ангел Петричев. Той е на мнение, че тимът на Валдас Дамбраускас има голям потенциал и има какво да показва.

“Този отбор има много голям потенциал и още много какво да показва. Днешният мач беше много добър за нашите момчета. Винаги е добре, когато имаш официални мачове. В крайна сметка при нас я имаше умората, напрежение с Шахтьор Солигорск, пътуване. В крайна сметка видяхме, че това няма кой знае какво значение. Нашият отбор по всички параграфи показа кой е най-силният отбор в България”.

“За мен Десподов е един уникален български футболист, добро момче и с качества, които тепърва ще изпъкват в Европа. Сами виждате той с какво огромно значение е за нашия отбор. Чувства се щастлив и го показва. Бих отличил и Доминик Янков днес. Видяхте как се включи и какъв гол отбеляза. Той има огромен потенциал и тепърва ще играе сериозна роля в българския футбол”, допълни Петричев.

“Лудогорец е по-добрият отбор с по-добрите футболисти. Ако не допуснем груби грешки в управлението на процеса, ще доминираме и през следващата година”.