Петричев потвърди 7sport, Лудогорец няма да купува играч на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Изпълнителният директор на българския шампион Лудогорец Ангел Петричев заяви, че клубът от Разград няма никакво намерение да привлича играчи на закъсалия финансово Левски.

В редица медии се появиха информации за оферти от страна на Орлите към младия нападател на Сините Станислав Иванов, както и към холандското острие Найджъл Роберта.

Както обаче и 7sport.net вече съобщи ръководството на Левски предприе завоалиран ход, целящ да опипа почвата и евентуално да предложи на собствениците на Лудогорец някой от играчите в тима на Георги Тодоров. Подобна развръзка с днешна дата изглежда невъзможна.

Това на практика бе потвърдено в дипломатичен тон и от Петричев.

“Стаси Иванов и Найджъл Роберта са много добри футболисти, но те не попадат в плановете за селекция на Лудогорец,” коментира Петричев. “Информациите, които четем в последните дни, са спекулации.

“Лудогорец не проявява интерес към двамата. Въобще не сме възнамерявали да пратим оферта към Левски за Иванов и Робърта, а се коментира трансферна сума.

“Футболистите, с които в мометна преговаряме, са съвсем друг тип. Те са наблюдавани от скаутското звено в последните няколко месеца. По традиция по време на трансферния прозорец, се заформят саги, които много често са измислица.

“Ние нямаме интерес да си обтягаме отношенията с Левски. Очевидно обаче, с подобни публикации, някой има интерес за изостряне на иначе колегиалните отношения между двата клуба”