Пиоли: Боли от такава загуба, но сезонът ни чака
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Единственият начин да вървим напред е да работим по-добре и да повишим нивото си", обясни специалистът.

Наставникът на Милан – Стефано Пиоли, съвсем очаквано не остана доволен от представянето на своя отбор при тежкото поражение от Интер с 0:3 в двубой за Суперкупата на Италия.

По този начин “нерадзурите” триумфираха със седмата си Суперкупа на страната, с което изравниха именно “росонерите” по брой отличия.

„Първото ни полувреме определено не беше на необходимото ниво. Направихме твърде много грешки и оттам беше трудно да направим обрат. Опитахме се в началото на втората част, но не направихме достатъчно, за да заслужим нещо повече. Очевидно не сме свикнали с такива грешки и те ни нанесоха големи щети срещу отбор от подобно качество. Определено не преминаваме през най-добрия си период психически, но трябва да се справяме по-добре и да правим повече”, заяви Пиоли.

“Единственият начин да вървим напред е да работим по-добре и да повишим нивото си, защото, разбира се, това е загуба, от която боли, както и трофей, който искахме да спечелим. Сезонът обаче все още е там и ни чака, така че трябва да се върнем към обичайния ни начин на игра“, каза още треньорът на “росонерите” след края на двубоя.