Пиоли към феновете на Милан: Заедно сме по-силни!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Бяхме най-добрите досега, като трябва да бъдем такива и утре", сподели Пиоли преди визитата на Сасуоло

Треньорът на Милан Стефано Пиоли говори преди финалния мач за сезона на “рооснерите” срещу Сасуоло в неделя. “Черно-черните” ще станат шампиони на Италия, ако не загубят визитата си на “Мапей Стейдиъм”. Пиоли заяви, че е здраво стъпил на земята и се обърна към феновете, като заяви, че заедно са по-силни.

“Бяхме най-добрите досега, като трябва да бъдем такива и утре. Казах това и на момчетата. Подготвихме се за мача в седмица на работа, спокойствие и внимание, както винаги правим. Миналото няма значение. Важното е това, което ще направим утре. Точно сега искам да остана здраво стъпил на земята и фокусиран върху утрешния мач, който ще бъде труден”, заяви Пиоли.

Треньорът на Милан добави, че Сасуоло ще стори всичко възможно да спечели двубоя в неделя. Пиоли коментира и Ибрахимович като заяви, че той е страхотен играч и е донесъл характера, от който има нужда младият отбор на Милан.

“Бих искал да кажа на нашите привърженици, че двубоят ще бъде труден и че заедно, както показваме през този сезон, ние определено сме по-силни. Нуждаем се от всичко и от всички. Ще ми бъдат необходими моите 28 играчи и всички фенове, които ще бъдат в Реджо-Емилия утре. Няма нищо сигурно, тъй като топката е кръгла, но имаме 95 минути, за да завършим сезона по най-добрия възможен начин”, сподели италианският специалист.