Пирло: Не гледаме класирането, продължаваме да се борим за титла
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не бих казал, че преследваме Скудетото, ако не знаех, че отборът мисли по същия начин", споделя Пирло

Наставникът на Ювентус Андреа Пирло заяви, че “бианконерите” продължават да се борят за титлата в Серия А, въпреки че са на цели 10 точки от лидера Интер. Младият специалист говори преди утрешния двубой със Специя, като бе категоричен, че играчите на “старата госпожа” не гледат класирането, а обръщат внимание само на своето представяне.

“Специя доказват, че са достоен отбор за Серия А, тъй като правят много добър сезон. Те постигнаха чудесни резултати и срещу големите тимове. Мачът няма да е никак лек, а е важен за нас, тъй като ще продължим да се борим за титлата. Ще трябва да изиграем двубоя с голям интензитет от началото. Анализирахме грешките, които допуснахме, така че ще се опитаме да не ги повтаряме”.

“Не гледаме кой се намира пред нас в класирането, нито кой е зад нас. Фокусираме се върху самите нас. Няма промяна в нашата цел. Предстоят много двубои и ние ще се борим за титлата. Първоначалната ни цел беше да спечелим всички мачове. Знаем, че загубихме няколко точки, но това е вече в миналото. Мислим за бъдещето, а ни предстои мач със Специя. Не бих казал, че преследваме Скудетото, ако не знаех, че отборът мисли по същия начин. Наясно съм, че момчетата вярват в това, тренират здраво и искат отново да спечелят титлата. Поради тази причина се чувствам комфортно”, заяви Андреа Пирло.