google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Най-голямата италианска агенция АНСА твърди, че хърватският полузащитник Марсело Брозович е създал сериозни проблеми в миланска болницата, малко след като бе заловен да шофира в пияно състояние.

По-рано този месец халфът се прости с шофьорската си книжка, преминавайки на червен светофар с тузарския си Rolls Royce Cullinan в два часа след полунощ. При последвалата проверка от служителите на реда се оказа, че Брозович е употребил солидно количество алкохол.

27-годишният хърватинът обаче се държал доста агресивно с полицията, а буйствата му продължили и при посещението му в спешното отделение в болницата, където бил отведен 42-годишен хърватин, негов приятел.

Брозович наредил на лекарите да третират сънародника му с предимство, като започнал да ги избутва. След кратка разпра халфът дори започнал да придърпва приятеля си като по този начин застрашил безопасността на други пациенти.

Играчът се поукротил едва след идването на полицаи, които го уведомили, че поведението му би довело до криминални обвинения.

В доклада на полицията все пак се казва, че след като поизтрезнял Брозович се върнал в отделението и поднесъл извиненията си на медицинския екип и пациентите.

27-годишният Брозович, който има 51 мача за хърватския национален тим, облече екипа на Нерадзурите през 2016 година. Играл е също за Хрватски Драгволяц, Локомотива и Динамо Загреб.