Пламен Андреев: Не спах два дни след финала за Купата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Станимир Стоилов винаги ми казва да съм спокоен и да се забавлявам на терена", сподели младокът.

Капитанът на Левски – Пламен Андреев, даде специално интервю за онлайн предаването “Левски на левскарите”, в което говори по редица любопитни теми.

Сред тях бе първата тренировка на стража с мъжкия състав, работата със Станимир Стоилов и триумфа на “сините” за Купата.

“Бях много развълнуван, когато за първи път влязох в съблекалнята на мъжете. Всички обаче ме приеха много топло и това ми помогна да свикна бързо с колектива. На дебютната тренировка бях под голямо напрежение – няма какво да лъжа”, заяви Андреев.

“Направих и много гафове тогава, доста изпусках топката, но след това се поуспокоих. Треньорът на вратарите Георги Стоянов ми каза, че няма от какво да се притеснявам. Да работиш със старши треньора Станимир Стоилов е голям бонус за младите. Той постоянно ни насърчава и изисква максимума от нас. С него съм имал доста разговори и винаги ми е казвал да съм спокоен и да се забавлявам на терена”, продължи стражът на “сините”.

“С какво спечелих доверието на защитниците? Не мога да кажа напълно, че вече съм го направил, но започва да се получава. Вече обаче започнахме да се сработваме, защото понатрупах мачове. С течение на времето нещата ще се подобряват”, смята Андреев.

“Не мога да коментирам какви са шансовете ни за титла, тъй като тези въпроси са към други”, коментира вратарят, който вече има един трофей на сметката си от финала за Купата на България срещу ЦСКА.

“Усещането да бъда капитан в този мач бе невероятно. Все пак имаше 40 хиляди на стадиона. След двубоя не спах два дни”, каза още той.