google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Ботев Пловдив Ферарио Спасов бе особено доволен от представянето на своя тим, надиграл с лекота носителя на Купата на България Локомотив в първия кръг от новото първенство.

Босът на Канарчетата подчерта, че неговите момчета са се справили отлично със задачата да неутрализират силните страни на Черно-белите.

“Въпреки, че имахме много малко време за подготовка и привлякохме доста нови играчи победата ни не подлежи на съмнение,” коментира Спасов.

“Блокирахме силните страни на Локомотив Пловдив и те трябваше само да центрират. В средата на терена Тодор Неделев показа безспорната си класа.

“Отбелязахме два гола и победихме градския съперник – повече не може да се иска от старта на сезона. Имахме само седмица за подготовка, изиграхме и само една контрола, срещу Етър.

“Победата днес се дължи изцяло на момчетата. Доволен съм от дисциплинираната игра на тима. Класата на играчите ми дава оптимизъм за бъдещето. Когато една схема е печеливша и играчите ѝ пасват не виждам смисъл за промени.

“Заслужени три точки. Това е само началото. С новите попълнения имаме по-голяма вариативност. Важното е, че зарадвахме феновете.”