Почетино: Оркестърът трябва да свири в синхрон, Лео Меси е дар
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Мбапе е едновременно настоящето и бъдещето", призна той.

Наставникът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино говори за някои от най-любопитните теми във френския гранд.

Аржентинецът даде мнението си за бъдещето на Килиан Мбапе, а също така не пропусна да коментира и ползите от това да имаш Лионел Меси в състава си.

„Може би ситуацията на Серхио Рамос се различава от тази през 2014 година. Същото важи за Лионел Меси и Неймар. Тези играчи са истински шампиони, но трябва да се приспособят към реалността“, заяви Почетино пред “Movistar+”.

„В главите на всички ни знаем, че сме най-добрите, но трябва да сме на това ниво. Ако се отпуснем, съвсем нормално, че няма да постигнем нищо. Битката започва, като успеем да измъкнем най-доброто от всеки един играч. Оркестърът трябва да свири в синхрон“, продължи той.

Спецалистът говори и за ситуацията със суперзвездата на “принцовете” – Килиан Мбапе.

„Мисля си, че клубът е силен. Идеята е той да остане с нас. Мбапе ми изглежда напълно спокоен за бъдещето си. Той е необикновен футболист. Световен шампион. Той е едновременно настоящето и бъдещето“.

„Лео Меси навярно е най-добрият за всички времена. Да имаш Лео в отбора, е дар. Никой не очакваше неговия край в Барселона, дори самият той. Президентът, както и Леонардо свършиха чудесна работа с привличането на Меси. Точно това породи големите очаквания към нас не само в Париж, но и по цял свят. Харесва ми колко истински е и как желае да оправдае всичката любов, която получава“, добави Почетино.