Почетино след 4:1 на “Камп Ноу”: “В неделя играем с Монако”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на ПСЖ обяви, че все още не е доволен от баланса между защита и нападение

Предводителят на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино остана здраво стъпил на земята след френетичната победа на неговия тим с 4:1 при визитата на Барселона.

Нещо повече, той настоя, че въпреки превъзходното представяне неговите момчета трябва да останат сдържани и да се концентрират към следващия мач – сблъсъка с Монако във френското първенство.

“Съвършенството не съществува,” философски коментира наставникът на парижани пред RMC Sport. “Щастливи сме от резултата и от представянето ни, но трябва да останем сдържани. Още в неделя имаме важен мач срещу Монако. Трябва отново да се фокусиране върху първенството.

“Тази вечер показахме добра игра, но все още предстои реванш. Във всеки мач търсим балансът между защитата и нападението. Днес го имаше, но все още има място за подобрения. Ще продължим да работим върху това, за да намерим идентичността си.

“Марко Верати е страхотен футболист и той изигра страхотен мач. Той ни помогна в създаването на голови възможности и в изнасянето на топката. Така даваше началото на добри нападения.

Сдържаният Почетино нямаше как да не отличи и героят в головото шоу в каталунската столица.

“Килиан Мбапе без съмнения е топ играч!, заяви бившият мениджър на Тотнъм. “Той вече е сред най-добрите в целия свят, въпреки че е все още млад.”