Погба намигна на ПСЖ: “Защо не?”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Френският национал отново изрази неудовлетворение от престоя си на "Олд Трафорд"

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба даде ясен знак, че не би имал нищо против да облече екипа на едро харчещия френския гранд Пари Сен Жермен.

Контрактът на полузащитника на “петлите” с клуба от “Манчестър Юнайтед” изтича на 30 юни, а спекулациите за неговото напускане за засилват с всеки изминал ден.

“Защо не? Винаги е хубаво да играеш със съотборниците ти от националния тим“, отговори Погба на въпрос за негов евентуален трансфер в ПСЖ.

Червените дяволи не са единствените, следили ситуацията. Французинът беше спряган за Барселона, след като каталунският клуб получи финансова инжекция от новия си спонсорски договор със „Спотифай“.

Нападателят струваше 89 милиона паунда на „червените дяволи“ и заяви желанието си да печели трофеи. Ман Юнайтед не е печелил трофей от спечелването на Лига Европа през 2017 година под ръководството на Жозе Моуриньо.

„Не съм доволен от последните пет години. От тази също, няма да спечелим нищо. Независимо в Манчестър или не, аз искам да печеля трофеи“, каза Погба.

Играчът разкри и за депресия, с която се е преборил през последните години.