google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Френският национал се оглеждал за най-добрия вариант

Френският халф Пол Погба заяви, че от особено значение при избор на следващия клуб в кариерата му ще бъде възможността на новото място да се случва щастлив.

“Обмислям всичко и не бързам с избора си. Оглеждам се за най-добрия вариант“, каза Погба в интервю за UNITERRUPTED.

„Искам да играя футбол, да бъда себе си и да се наслаждавам на това, което правя. Ако не се наслаждавам, не мога и да играя добре. Не искам да мисля негативно. Може да губим мачове, да губим трофеи, но трябва да се чувствам щастлив – това е, което търся“.

„Смятам, че хората правят огромна разлика. Те могат да те мотивират или демотивират. Понякога просто не чувстваш себе си. Важно е да има някой, който да те успокои. Обичам да контактувам с хората и да бъда лидер, но и лидерът трябва да бъде окуражаван от съотборниците си. Като си лидер помагаш на останалите да покажат най-доброто от себе си и носиш позитивна енергия. Не е задължително за лидера да отбелязва голова. Той може да е на терена и да върши работата си, като мотивира останалите“, продължи халфът.

„Понякога си източен и трябва да чуеш някого да те нахъсва: „Хайде, хайде“. В крайна сметка всички печелим заедно и е добре, когато изпуснеш да вкараш гол, да има кой да те утеши. Някой, който да те потупа по рамото и да се увери, че ще вкараш при следващия опит.”