Популярни фенове на ЦСКА коментират кризисните събития
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Всички са категорични, че зад напрежението на "Българска армия" се крият нечистоплътни отношения с брутална политическа намеса

Събитията, разтърсили ЦСКА София в последните няколко дни, намериха широк отзвук в почти всички сфери на обществения живот у нас.

Логично, изявленията на Гриша Ганчев бяха посрещнати с огромна доза загриженост от привържениците на Червените. Онова, което обаче се набива на очи, е убедеността на всички тях, че зад всичко случило се стоят гнусни афери със силно изразен политически отенък.

Ето какво споделиха пред “Тема Спорт” някои от популярните Червени сърца:

Ники Кънчев, тв и радиоводещ: “Пореден клуб става заложник и на политически, и на други игри. Мотивите на Гриша Ганчев да се откаже са задкулисни. Не са от фенове, не са спортно-технически.”

Здравко от „Ритон”, певец: “Основните спънки идват от нечистоплътно отношение на други клубове, като Ментето с цифрите. Нещата са много по-сериозни, феновете са най-малкото нещо, много малък процент от причината.”

Популярни фенове на ЦСКА коментират кризисните събития 1

Светла Петрова, журналист: “За мен това е политическа и бизнес интрига, не само футболна. Неслучайно името на г-н Ганчев беше намесено и в сюжета с високопроходимите автомобили, разследването на ОЛАФ и т.н. Мисля си, че има скрита и силна атака срещу него…”

Кольо Гилъна, музикант: “Адски нелогично е цялото нещо, което се случва. Според мен е изцяло свързано с предстоящите избори на 4 април, но не знам по какви причини. Ако няма собственик и кой да управлява клуба, се връщаме 10 години назад.”

Румен Леонидов, поет: “Прочетох декларацията – много е язвителна и е извадила г-н Ганчев от обувките, каквато е била и целта. Точно когато отборът се стабилизира, да правиш такива демонстрации, това е провокация.”