google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бъдещето на мениджъра Франк Лампард изглежда все по-несигурно

Натискът върху мениджъра на Челси Франк Лампард започва да става все по-сериозен, като на Острова усилено коментират, че още една или две погрешни стъпки на Сините биха били фатални за амбициозния наставник.

Тимът от “Стамфорд Бридж” изигра шест мача във всички турнири в последните четири седмици, като в тях съумя да спечели само една.

Днес обаче Челси отново има от какво да се притеснява, тъй като приема един от най-неудобните си опоненти в лицето на отчаяно нуждаещия се от точки Манчестър Сити.

Челси е шести в класирането, а ансамбълът на Пеп Гуардиола – осми, като двата тима са с еднакъв точков актив – 26 пункта. Гражданите обаче са изиграли два мача по-малко.

Двубоят е от 18.30 часа и ще бъде предаван пряко по “Диема Спорт”.

Родният букмейкър Efbet не дава особено големи шансове за тима на Лампард. Победа за Сините е оценена с коефициент 3.25, докато ставката за успех на Сити е 2.28. Коефициентът за равенство е 3.65.

Експертите на 7 Спорт също отдават предпочитанията си на Сити, препоръчвайки опцията двоен шанс, на която бихте могли да заложите в Efbet online  при коефициент 1.40.