Порто се споразумя за 4-годишно спонсорство на екипите с Betano
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Португалският гранд смени спонсора на екипите си

Португалският гранд Порто се договориза четиригодишно основно спонсорство на фланелки с марката за спортни залагания Betano на Kaizen Gaming. Логото на международния букмейкър, който работи и в България, ще стои под гърдите на екипите на играчите на Порто в следващите 4 сезона.

Сделката с Betano, която обхваща първия отбор и Б отбора на Порто, предвижда медийният гигант Altice да прекрати спонсорството на фланелките в партньорството си с Порто. Това голямо десетгодишно партньорство, подписано през 2015 г., също включва правата за излъчване на мачовете на Порто като домакин, като договорът бе на стойност 457,5 милиона евро.

„Порто винаги се е стремял да се асоциира със страхотни марки и това партньорство, което сега сключихме с Betano, е продължение на това намерение“, каза президентът на Порто по повод новото партньорство с Бетано.

За Betano новата сделка предвижда компанията да се издигне от официален спонсор на залаганията на Порто през сезон 2021/22 до бранд, който да бъде на предната част на фланелката на клуба. Betano също има споразумения за спонсорство на екипите със Спортинг Лисабон и Бенфика.