google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Предстоят ни нови четири срещи от програмата на световния шампионат!

Интригуващите сблъсъци от Световното първенство, което се провежда в Катар, продължават с нова порция и в днешния ден!

Ще бъдат изиграни четири мача, които се явяват и последни от груповата фаза на турнира. Те са съответно в група “H” и “G”.

Ето и кои са въпросните двубои, които, разбира се, са част от мачовете от Мондиала по телевизията днес:

17:00 часа – Гана – Уругвай

17:00 часа – Южна Корея – Португалия

21:00 часа – Камерун – Бразилия

21:00 часа – Сърбия – Швейцария

В първия мач от група “H”, който стартира от 17:00 часа, един срещу друг се изправят Гана и Уругвай. За африканците всичко без загуба ще означава почти сигурно продължаване към фазата на елиминациите, докато на уругвайците е необходима победата на всяка цена, ако искат да се доберат до осминафиналите. Букмейкърът Winbet.bg дава предимство на южноамериканците за успех с коефициент от 1.80 срещу 5.02 за Гана. Равенството пък е оценено на 3.98.

Южна Корея – Португалия е вторият мач, който започва от 17:00 часа. Възпитаниците на Фернандо Сантош си гарантираха вече участието в елиминациите след две поредни победи и ще изиграят спокойно предстоящия двубой. За южнокорейците пък срещата е от голямо значение, тъй като при евентуален успех над “мореплавателите” с добър резултат и равенство или победа на Уругвай те имат реален шанс за второто място. Разбира се, мисията на азиатците е много сложна и почти невъзможна, а на това мнение е и Palms Bet, като компанията дава коефициент от 1.91 за триумф на Португалия срещу 4.22 за успех на Южна Корея. Равенството пък е със ставка от 4.02.

В сблъсък от група “G” Камерун ще опита да поднесе изненадата и да удари един от фаворитите за световната титла Бразилия. На африканците са нужни на всяка цена трите точки за евентуално продължаване към следващата фаза в турнира. И тук обаче ще бъде важен развоят в другия мач от групата – между Сърбия и Швейцария. Efbet.bg на пръв поглед не вярва в шансовете на Камерун за победа, тъй като дава ставка от 8.40 за африканците срещу такава от 1.45 за Бразилия. Коефициентът за равенство пък е 5.10.

Един от най-любопитните мачове от днешната програма безспорно ще бъде този между Сърбия и Швейцария. Футболистите на Мурат Якин са в много изгодна позиция, тъй като при победа ще се класират със сигурност напред, а вероятността това да се случи и при реми не е никак малка. За съседите ни обаче победата е задължителна и всичко друго ще изхвърли “орлите” от надпреварата. Букмейкърът Sesame.bg предвижда изключително равностоен двубой довечера и коефициентите са близки. За сърбите победата е оценена на 2.70, а за Швейцария на 2.79. Равенството пък е с коефициент от 3.44.