google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имахме две гостувания с Астън Вила и Брентфорд и взехме 4 точки, което не е зле, но по-хубаво щеше да е да победим", отчете той.

Мениджърът на Челси – Греъм Потър, даде коментара си след вчерашното равенство 0:0 срещу Брентфорд.

Младият предводител на “сините” посочи, че хиксът е справедлив, но допълни, че все пак е щяло да бъде по-добре, ако лондончани са триумфирали с победата.

“Винаги сме разочаровани, когато не побеждаваме, но с оглед развитието на мача равенството е справедлив резултат. Те имаха своите шансове, ние пък натиснахме в края. Това бе труден мач срещу отбор, който знае как да ти създаде проблеми”, заяви Потър.

“Дадохме всичко от себе си, но не е лесно в тази сгъстена програма. Вложихме всички усилия и съм доволен от отбора. Това бе трудно извоювана точка. Нямаме време за почивка и трябва да гледаме напред. Имахме две гостувания с Астън Вила и Брентфорд и взехме 4 точки, което не е зле, но по-хубаво щеше да е да победим”, добави специалистът.

“Брентфорд направи това, което умее най-добре. Уважения за тях. Хубавото е, че записахме “чиста” мрежа и взехме точка. Четири точки от две гостувания е позитивен резултат, така че е време да гледаме напред”, продължи той.

“Не съм говорил с докторите, но Конър Галахър се почувства зле, каза, че му се повдига и затова го замених. Надявам се да е нещо, което ще отшуми за 24 часа”, завърши Греъм Потър.