google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ерик тен Хаг смята да разчита на защитника през сезон 2022/23

Манчестър Юнайтед не иска да продаде Хари Магуайър това лято въпреки интереса от страна на Челси. “Сините” бяха обявени за претенденти за английския национал, след като регистрираха изненадващо запитване за защитника на стойност £80 милиона на фона на продължаващото преследване на централния бранител на Лестър Уесли Фофана.

Според The ​​Guardian, Ман Юнайтед не искат да продават Магуайър през този трансферен прозорец, тъй като той остава важна фигура за Ерик тен Хаг. Нидерландецът реши да остави Магуайър като капитан за сезон 2022/23 в демонстрация на отдаденост към рекордната покупка на клуба. Очаква се Магуайър да отпадне за гостуването на Ливърпул в понеделник вечерта, но той все още е голяма част от плановете на Юнайтед.

The Mail съобщи, че Челси е отворен към перспективата за потенциална сделка за размяна, която може да насочи Кристиан Пулишич към “Олд Трафорд:”. Ман Юнайтед има желание да вземе Пулишич под наем, докато Челси вероятно ще предпочете постоянен трансфер, ако американецът напусне това лято.