google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Жорже Мендеш, търси усилено нов отбор на своя клиент, като един от клубовете, на които е предложен Феликс, е Барселона

Бъдещето на Жоао Феликс остава все така неясно. През зимата той бе част от Челси под наем, за да подобри формата си, но така и не успя да блесне особено на „Стамфорд Бридж“ и затова лондончани не желаят да откупят неговите права. В същото време Атлетико също не иска футболиста в редиците си, тъй като Феликс не показа някакво впечатляващо представяне за отбора след трансфера си от Бенфика през 2019 г.

Затова агентът на футболиста – Жорже Мендеш, търси усилено нов отбор на своя клиент, като един от клубовете, на които е предложен Феликс, е Барселона. Каталунците на няколко пъти в последните години бяха близо до привличането на футболиста, но финансовите им проблеми пречеха на сделката.

Ситуацията е същата и в момента, като макар Диего Симеоне сподели, че няма да пречи на Феликс да си намери нов отбор, „дюшекчиите“ няма как да го пуснат без пари, след като платиха над 120 милиона евро за услугите му на Бенфика.

Барселона желае да привлече нападател, но цената на Жоао Феликс е твърде висока за клуба и затова за „блаугранас“ приоритет е вземането на Пиер-Емерик Обамеянг или Витор Роке, като все още всички погледи са отправени към евентуално завръщане на Лионел Меси.