Президентът на Етър се надява, че тимът ще се задържи дълго в елита
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Виолетовите" не са непознато име в Първа лига

Президентът на Етър (Велико Търново) Деян Куздов изказа надеждите си, че тимът му ще успее да се задържи в efbet лига през следващия сезон и няма да се върне скоро във Втора лига.

“Не сме отбор-асансьор, защото при предишното ни влизане се задържахме четири години в елита. Пожелавам си поне нови четири години да сме в Първа лига, за да разсеем съмненията за “асансьор”. Годината беше трудна. Направихме един не лош отбор, щом сме на тази позиция. Дубълът на ЦСКА 1948 успя да доминира в първенството, този им отбор има място и в Първа лига”, започна Куздов изявлението си в “Студио дерби”.

“Нивото на Втора лига пада с всяка година, колкото и да е неприятно. Виждате, че сега от Първа лига изпадат отборите, които влязоха преди година. Трудна е адаптацията. Използваме като клише, че ще се утвърдим в елита, но такава е реалността. Със сигурност ще се подсилим за новия сезон, нивото на двете лиги е много различно. За момента Емануел Луканов остава, работи се по селекцията. Смятам, че ще имаме едно достойно представяне. В управителния съвет имаме представител на феновете на Етър, аз самият дълги години съм бил част от фен клуба. Надявам се феновете да продължават да ни подкрепят, както досега. Искам да ги поздравя за тяхното европейско поведение”, добави той.