Проблемите на ЦСКА не секват, Махмутович остава без картотека
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Червените продължават да дължат 1.5 милиона лева на свои бивши играчи

Адвокатът на ЦСКА София Станислав Трендафилов обяви, че новото попълнение на Червените Енес Махмутович почти сигурно няма да бъде на разположение за днешното домакинство на Берое от Първа лига заради задълженията на клуба към бивши играчи.

Армейците дължат около 750 000 евро на Бернардо Тенгариня, Гуидо ди Вани, Нилсон Антонио, Сержиньо и неговия агент Франсиско Морено и това доведе до забрана за картотекиране на новопривлечени състезатели от страна на ФИФА.

“Работи се върху това той да получи картотека,” заяви Трендафилов пред “Мач Телеграф”. “По-скоро няма да е на линия за мача с Берое, но има шанс и да бъде. Има технически неща, които трябва да бъдат изчистени съвсем скоро.

“Те са свързани с лицата, на които дължим пари. С тях имаме постигнато споразумение. Считахме, че всичко е готово, но излязоха дребни детайли, върху които се работи в момента и ще им бъде платено разсрочено.

“Съвсем дребни неща, така че може да се каже, че сме на финалната права. Трябва да се обсъди начина, по който да им бъде платено.

“Колкото до Махмутович може и да бъде на линия. Ако не за срещата с Берое, то със сигурност за следващата ще е на разположение на треньора Стойчо Младенов.”