Продадоха емблемата от таблото на “Колежа” за 3550 лева
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
На нов търг ще има наддаване за цифрите и емблемата, отбелязали 100-годишнината на клуба на фасадата на централната трибуна на стадион „Христо Ботев“

Клубът на привържениците на Ботев Пловдив обяви, че емблемата от таблото на „Колежа“ е била продадена на онлайн търг за 3550 лева.  В новия отчет за кампанията „100% Ботев Пловдив“ се добавя, че от US Bultras са подпомогнали каузата с 930 долара.

“Уважаеми ботевисти, кампанията „100% Ботев Пловдив“ навлиза в решителния си етап. Стартираме седмицата ударно с превод от 930$ от момчетата от US Bultras, които избраха да дарят чрез системата за електронни разплащания пейпал на: [email protected]

Вчера наддаването за различните предмети в онлайн търга достигна нов връх, като емблемата от таблото на Колежа беше продадена за 3550лв.

Очаквайте по-късно днес информация за приходите от втората партида тениски, посветени на 109-годишнината на Ботев Пловдив, както и за общата събрана сума от кампанията „100% Ботев Пловдив“.

Също така от Сдружение ПФК Ботев дадоха старт и на нов търг, който ще се проведе отновно онлайн, като този път наддаването ще бъде за цифрите и емблемата, отбелязали 100-годишнината на клуба на фасадата на централната трибуна на стадион „Христо Ботев“.

„Цифрите са с размери 3 х 1 метър, а емблемата е 115/117 см. Начална цена е 1912 лева, а минималната стъпка за наддаване е 100 лв. Краят на търга е в неделя (14 февруари) в 20:00 часа“, уточниха от Сдружението.