Прогноза от efbet Лига: “Звезда ще бие Лудогорец с 3:0”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Халфът на Царско село Йокич категоричен, че Десподов не може да се мери с най-добрите играчи на сърбите

Халфът на Царско село Милан Йокич смята, че Лудогорец няма никаъв шанс в днешния двубой от груповата фаза на Лига Европа с Цървена звезда в Белград.

„Вече играхме един мач с Лудогорец при дебюта на новия треньор Любослав Пенев,” споделя Йокич пред “Спортиски журнал”.

Прогноза от efbet Лига: "Звезда ще бие Лудогорец с 3:0" 1

“До 60-ата минута стояхме добре, но после направихме една грешка, вкараха ни гол, а после още няколко. Те играха с най-добрия си отбор тогава. Аз играх от първата минута.”

Според Йокич спадът в играта на българския шампион е започнал в мача с шведския Малмьо.

„Всичко започна от мача с Малмьо в Шампионската лига,” допълва той. “След това имаше смяна на треньора, контузени футболисти. Лудогорец обаче не е толкова силен, колкото минали години, но все пак е добър.

“Относно мача с ЦСКА 1948? От 8-ата минута играха с човек по-малко, но това също показва, че Лудогорец не е толкова мощен този сезон. Цървена звезда и Партизан, когато са с човек по-малко във вътрешното първенство, винаги могат да спечелят.”

Според Йокич звездата на Лудогорец Кирил Десподов не може да се мери с най-добрите играчи на Звезда.

„Най-добрият футболист от Лудогорец е Кирил Десподов, той е млад и много стабилен играч, но не може да се мери с Катай, Иванич и Бен,” откровен е той.”Не смятам, че в Лудогорец има играч, който да е по-добър от тези на Звезда. Звезда и Динамо Загреб поставиха стандарта в региона.
“Убеден съм, че Цървена звезда ще спечели с 3:0. Това ще бъде доказателство за надмощието, което имат, след като победиха в Разград с доста отсъстващи играчи.”