ПСЖ готви голям удар с привличането на Маурисио Почетино
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият треньор на Тотнъм може да поеме Пари Сен Жермен

Както е известно, френският гранд Пари Сен Жермен уволни старши треньора Томас Тухел днес, а веднага стартираха спекулации за следващият наставник на шампионите на “Лига 1”. Дори някои източници със сигурност обявяват новия треньор на парижани „RMC Sport“ излиза с информация, че ПСЖ води преговори за назначаването на бившия играч на клуба Маурисио Почетино, който направи страхотни резултати с Тотнъм.

„Les Parisiens“ пък написа тази сутрин, че са стартрали преговори с представителите на германския специалист за намирането на споразумение за предсрочното прекратяване на договора му, тъй като Тухел има контракт с парижани до лятото на 2021 г. От доста време се спекуливаше, че бившият треньор на Борусия Дортмунд ще си търгне от “Парк де Пренс”. Снощи той е бил уведомен от спортния директор Леонардо, че е уволнен и ще трябва да си търси нова работа.

Бившият мениджър на Тотнъм е първи избор за нов наставник лично на президента на ПСЖ Насер Ал Келайфи. Според медиите във Франция пък уволнението на Тухел се дължи конкретно заради „липсата на влияние върху отбора и как той общува с играчите“, твърди „RMC Sport“.