google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Велики играчи като Лео Меси винаги ще са в радара на ПСЖ", споделя спортният директор на клуба Леонардо

Френският гранд Пари Сен Жермен има интерес към звездата на Барселона Лионел Меси. Това не е нещо ново, а спортният директор Леонардо за пореден път увеличи спекулациите за трансфер на аржентинеца в ПаСЖ, като заяви в интервю за France Football, че клубът винаги се интересува от велики футболисти като Лео Меси.

“Разбира се, сега не е времето да говорим или дори да мечтаем за това. Постоянно следим ситуацията с Меси. Все още не сме започнали преговори. До края на сезона има 4 месеца, а във футбола може да бъдат много дълги”, добави Леонардо.

Леонардо коментира и големите звезди на тима Неймар и Килиан Мбапе. Той обяви, че ПСЖ няма да се моли на звездите си да останат на “Парк де Пренс”.

“Надявам се, че въпросните футболисти са се убедили, че ПСЖ е едно добро място за всеки амбициозен състезател от най-висока класа. Просто е нужно да стигнем до разбирателство, взимайки под внимание тяхното желание, изискванията им, нашите очаквания и това, с което разполагаме. Категорично няма да се молим на никого с думите “Моля те, остани”. Всичко е добре премислено: този, който има желание да продължи в Пари Сен Жермен, ще го направи. Често водим разговори с двамата и имам добро предчувствие”, добави Леонардо.