ПСЖ ще си връща на Барса за резила преди четири години
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Първият осминафинален сблъсък е днес от 22:00 часа

След двумесечно прекъсване Шампионска лига отново ще радва футболните фенове!

Днес от 22:00 часа българско време ще се изиграе един от най-очакваните 1/8-финални двубои в настоящата кампания – сблъсъкът между Барселона и Пари Сен Жермен.

Последно двата тима се срещнаха преди четири години в същата фаза на надпреварата, като парижани си осигуриха комфортна преднина от 4 гола в първия двубой, но каталунците спечелиха реванша с 6:1 и отстраниха своя съперник. Основна заслуга за невероятния обрат на Барселона тогава имаше Неймар, който вкара четвъртия и петия гол, а също асистира на Сержи Роберто за шестото попадение. Бразилецът вече носи екипа на парижани, но няма да вземе участие в днешния мач заради контузия. Маурисио Почетино няма да може да разчита също на Бернат, Дагба, Пембеле и Ди Мария, които също са с травми. Добрата новина за Почетино е, че Марко Верати вече е възстановен и ще може да играе на „Камп Ноу“

Роналд Куман ще трябва да реди състава без да Араухо, Коутиньо, Роберто и Фати.

Барселона и Пари Сен Жермен са се изправяли един срещу друг 11 пъти, в които каталунците са печелили 5 пъти, докато френският тим е триумфирал 3 пъти.

Онлайн букмейкърът Bet365 дава коефициент 1.90 за победа на Барселона, докато ставката на парижани е 3.75. Равенството е оценено с 3.80.