ПСЖ взима Меси или Роналдо?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Парижани държат да подпишат първо с Пол Погба

Френският гранд Пари Сен Жермен възнамерява изненадващ удар, като ще опита да привлече това лято някого измежду Лионел Меси и Кристиано Роналдо. „Foot Mercato“ твърди, че един от двамата е очакван на „Парк де Пренс“ заедно с халфа на Манчестър Юнайтед – Пол Погба.

Парижани вече осъществиха трансфер на три големи имена – Джорджиньо Вайналдум, Ашраф Хакими и Серхио Рамос. Бившият вратар на Милан Джанлуиджи Донарума също се очаква да се присъедини към клуба след края европейското първенство.

Роналдо все още не е взел решение дали да продължи да носи екипа на Ювентус, където има договор до края на следващия сезон. В същото време Меси е на практика свободен агент, след като договорът му с Барселона изтече в края на миналия месец. Въпреки това се очаква 34-годишният Меси, който грабна Копа Америка с Аржентина по-рано днес, ще поднови контракта си с каталунците съвсем скоро въпреки продължаващите финансови проблеми за клуба.

На първо място обаче парижани ще искат да вземат Пол Погба. С навлизането си в последните 12 месеца от договора му на „Олд Трафорд“, Юнайтед може да продадат французина на по-ниска цена това лято. Още повече, че „червените дяволи“ са свързани с трансфер на звездата на Рен Едуардо Камавинга, който е сочен именно за заместник на 28-годишния халф.