Пулев към Джошуа на кантара: Ще те приключа утре!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Промоутърът на Джошуа разкри какво е заявил Пулев към британеца на кантара

Официалният кантар на Кубрат Пулев и Антъни Джошуа не мина без искри между двамата боксьори. Охраната в залата се намеси, за да предотврати пререканията между членовете на двата щаба. Промоутърът на Джошуа – Еди Хърн, който беше достатъчно близо, за да чуе разпалените размени на реплики между неговия клиент и Кобрата, сподели след края на кантара какви са били репликите между двамата.

“След вчерашната пресконференция Пулев позираше за камерите в боксова стойка и повтаряше: “Аз съм шампионът”, а това веднага грабна вминанието на Антъни. Случилото се днес на кантара имаше предпоставки. Успях да чуя всичко. Пулев размахваше пръст и повтаряше, че ще спечели утре, че е по-добър и че Джошуа е нищо. Антъни искаше уважение от съперника, а Пулев каза, че го уважава, но ще победи и ще стане шампион.

Антъни му зададе въпроса: “Ти ли ще ме победиш, кого си побеждавал досега?” И Пулев заяви: “Ще те приключа утре”.

Пулев накрая повтори, че уважава Антъни, но ще го победи утре, което донякъде потуши страстите и двамата започнаха да си удрят юмруците.

Един Хърн заяви, че случилото се не е било инсценировка. Промоутърът бе готов да покаже белезите по ръцете си, които да покажат, че не е инсценирано напрежението между двамата на кантара.