Пянич е амбициран да върне най-добрата си форма в Барса
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Тази година ще работим с Шави и се надявам да направим един много добър сезон", сподели играчът.

Полузащитникът на Барселона Миралем Пянич акостира на “Камп Ноу” с големи очаквания, но той така и не успя да разгърне пълния си потенциал в редиците на “каталунците”.

През последния сезон босненският национал бе отдаден под наем на Бешикташ, а сега изглежда, че халфът ще получи нов шанс да докаже името си в състава на Шави Ернандес.

“Имам договор с Барселона до лятото на 2024-та. Тази година ще работим с Шави и се надявам да направим един много добър сезон. Той винаги е бил пример за мен като халф. Гледах го с възхищение, защото е един от най-добрите за всички времена. Да работя с него е много специално. Имаме много добри играчи в офанзивен план. Отборът не успя да постигне много успехи в последните няколко сезона”, заяви Пянич.

“Не започнах добре през последните два сезона. Имах COVID-19 и имах контузии. Мисля, че мога да се върна към предишната си форма. Работих с частен треньор на почивката. Време е да покажа на феновете стария Пиянич. Имаме някои много добри играчи и благодарение на тях можем да спечелим трофеи”, каза още халфът пред “Фанатик”.