Добави коментар
Шефката на федерацията по художествена гимнастика е на мнение, че празната зала може да повлияе по добър начин и да не окаже такова напрежение.

Президентът на федерацията ни по художествена гимнастика Илияна Раева заяви, че грациите тръгват към Токио в добро настроение. Тя допълни, че трябва да се запази спокойствие и вяра, като не пропусна да сподели, че този път конкуренцията е много голяма и Олимпиадата се очертава да бъде тежка.

„Тръгваме с добро настроение. Вложихме много труд и усърдие. Направихме силни и конкурентни съчетания. Досега сезонът е много сполучлив, с доста медали. Сега е необходимо да запазим спокойствието и вярата на момичетата, че могат. Ще бъде тежка Олимпиада, конкуренцията е много голяма.“, започна Раева.

„Ще направим тренировъчен лагер в пълна изолация и на първи ще отидем в олимпийското село. Не обичаме да говорим за медали на отиване. При всички случаи момичетата усещат отговорността, надяваме се да вярваме в силите си.“

„Една огромна празна зала има и своите хубави страни. Когато няма тази силна емоции, може пък и те да са по-спокойни. Разбира се, съвсем друга Олимпиада щеше да бъде, още повече, че имаме огромен фенклуб от 250 човека, които имаха билети, но олимпийският дух ще липсва.“

„Има много промени. Много отруднихме съчетанията. Това стана като някаква практика – след всяко състезание отборите да увеличават трудността. Треньорите бяха категорични и го направихме и ние“, каза още Илиана Раева.

Добави коментар
Гласувай: