Разкриха причината за напускането на Пауло Дибала
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Вицепрезидентът Павел Недвед коментира предстоящата раздяла с аржентинеца.

Офанзивният футболист на Ювентус – Пауло Дибала, ще напусне “Старата госпожа” след края на сезона, след като договорът му изтича в края на следващия месец, а двете страни не стигнаха до споразумение за неговото подновяване.

Аржентинската звезда не се съгласи на предложението за нов контракт със заплата от 6-7 милиона евро на сезон вместо желаните от него поне 11 милиона и ще си тръгне от състава на “бианконерите” със статут на свободен агент.

“Внимателно проучихме какво ни дава Дибала на терена и извън него, какъв е приносът му в нашия проект. Той е отличен футболист и има високи изисквания, които ние не можем да удовлетворим. Така нашите пътища се разделят, но това не означава, че той не е прекрасен играч”, заяви вицепрезидентът на клуба Павел Недвед.

През този сезон Дибала има на сметката си 37 мача за Ювентус във всички турнири, в които е реализирал 15 гола и е направил 6 асистенции.

Очакванията са той да премине в Интер, където ще ще бъде обвързан с дългосрочен договор и със заплата от 6 милиона евро на година.