Реал Мадрид дава четирима играчи за Пол Погба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Реал Мадрид е готов да се раздели с четирима свои футболисти, за да вземе Пол Погба от Манчестър Юнайтед. “Белият балет” е предложил бартерна сделка на “червените дяволи” за френския национал Пол Погба.

Зинедин Зидан е готов да прати на “Олд Трафорд” Хамес Родригес, Мартин Йодегаард, Лукас Васкес и Брахим Диас, за да си осигури услугите на Погба. По информация на The Sun, халфът на Ман Юнайтед остава приоритетна трансферна цел на Реал Мадрид. Испанският клуб е готов на всичко да се сдобие с 27-годишния халф, въпреки че от Ман Юнайтед настояват, че Погба не се продава.

Мениджърът на Ман Юнайтед Оле Гунар Солскяер планира да върне Погба в стартовите 11, когато Висшата лига се поднови. Норвежеът смята да го използва заедно с Бруно Фернандеш в центъра на халфовата линия.

От септември миналата година досега Погба е играл в само две срещи Той обаче и.зполза спирането на футбола, за да възвърне своята физическа форма. След подновяването на футбола в ъде Англия, Пол Погба ще бъде на разположение на Солскяер.